Even voorstellen

Met mijn Topdog trainingen wordt Skye al 3,5 jaar ingezet als co-trainer. De meeste van jullie zullen haar vast ook wel eens gezien hebben. Skye is een Austrialian Shepherd van vijf jaar. Ze is enorm intelligent, gevoelig, enthousiast en houdt van spelen. Aangezien Skye een gevoelige hond is, kan zij mooi gedrag spiegelen waardoor onzekere of angstige mensen zich goed in haar kunnen herkennen. Dit zorgt ervoor dat er meer inzicht komt in gedrag, gevoelens en emoties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met veel plezier wil ik jullie ook voorstellen aan Chuck. Hij wordt sinds kort ingezet voor mijn Topdog trainingen. Chuck is een Australian Shepherd van bijna 2 jaar. Hij is een echte allemansvriend, enthousiast en houdt vooral van knuffelen en spelen. Chuck kan zich makkelijk aanpassen in verschillende situaties omdat hij zelfverzekerd is. Chuck zoekt graag de grenzen op waardoor je geconfronteerd kan worden met het aangeven van je eigen grenzen. Chuck is daardoor voor diverse hulpvragen inzetbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beide honden lijken de Topdog-trainingen TOP te vinden! Skye en Chuck zijn beide goedgekeurd door hondengedragsdeskundige Rob Mos, van Topdog-trainingen Nederland. Daarnaast hebben ze beide meerdere gehoorzaamheidstrainingen goed doorlopen en lopen wekelijks een agility parcours. Vroeger hebben de Oud duitse herders, Dazzle & Kiran als co-trainer gewerkt. Helaas hebben we een aantal jaar geleden afscheid van hen moeten nemen nadat ze 12 en 13 jaar oud zijn geworden.